Nieuws


Ook dit jaar geldt bij Excelsior het jeugdlidmaatschap voor jongens en meiden. Wordt je dit jaar 15 dan kun je dus nu al lid worden van Excelsior.
Het jeugdlidmaatschap kost 15 euro en geeft je het recht om alle avonden kermis te vieren. Op deze manier kun je samen met familie of vrienden genieten van een geweldig feest.
Na je 16de verjaardag zal het lidmaatschap automatisch worden omgezet naar een gewoon lidmaatschap. Dan moet ook het inleggeld betaald worden. Dat bedraagt dan 11.50 euro.
Voor de duidelijkheid:
De leeftijdsgrens geldt uitsluitend voor het adspirantlidmaatschap, dus voor jeugdleden. Jeugdigen die dit jaar 15 jaar oud worden kunnen dus jeugdlid worden voor 15 euro en dan hebben ze alle avonden vrij toegang. Wettelijk gezien mogen we geen personen onder de 16 jaar toelaten tenzij zij lid zijn van de vereniging.
De vrije kaart verkoop is 10 euro per avond en geldt uitsluitend voor personen van 16 jaar en ouderOns officierenkorps is dringend opzoek naar meer sabeldragers dit in verband met een aantal vacatures.

Op dit moment zijn wij met spoed opzoek naar ongeveer 5 sabeldragers.

Lijkt het jou (of jullie) wat neem dan contact op met het bestuur of via e-mail secretaris@schuttersgilde-excelsior.nl