Nieuws


Bestuursleden gezocht !

Het bestuur van onze schuttersvereniging bestaat uit 9 leden. Sinds kort zijn er echter twee vacatures ontstaan. We zijn dus op zoek naar enthousiaste leden die zich willen inzetten voor de vereniging en bij het organiseren van onze jaarlijkse kermis.

Wie zoeken wij ?
We zijn op zoek naar een persoon die het secretariaat kan ondersteunen bij het maken van agenda's, notulen en het bijhouden van de ledenadministratie. Ervaring met het Word, Excel en Acces dus een must.
Ook zijn we op zoek naar een persoon die algemene taken en algehele ondersteuning kan bieden. Voornamelijk zal hij als contactpersoon/aanspreekpunt voor de muziek dienen. Dit zowel voor de kermis als andere activiteiten van onze vereniging.

Voor meer informatie over de inhoud van de werkzaamheden kun je contact opnemen met de huidige bestuursleden.

Ben jij de persoon die wij zoeken en wil je ons helpen ?
Geef je dan op bij onze secretaris John Jansen of voorzitter Wim Jansen. Op de Algemene Ledenvergadering van 3 mei 2019 zal de officiële installatie zijn, maar vooraf kun je alvast meedenken.


Schuttersvereniging Excelsior Lobith hecht waarde aan de privacy van zijn leden en andere mensen. Daarom zal zij de nieuwe privacywetgeving respecteren en naleven. Dat geldt ook voor de op onze website en facebookpagina gepubliceerde foto's.

Mocht jij afgebeeld staan op één van die foto's en je wilt niet dat de foto gepubliceerd wordt, maak dat dan bekend. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.
Ook als ouder/verzorger van een afgebeelde minderjarige kun je je bezwaar bekend maken. De foto wordt dan ook zo spoedig mogelijk verwijderd.


Ons officierenkorps is dringend opzoek naar meer sabeldragers dit in verband met een aantal vacatures.
Op dit moment zijn wij met spoed opzoek naar ongeveer 5 sabeldragers.
Lijkt het jou (of jullie) wat neem dan contact op met het bestuur of via e-mail secretaris@schuttersgilde-excelsior.nl